HEM / TJÄNSTER / Konstruktion

Vi erbjuder helhetslösningar inom konstruktion

VVS Projektering

Vi utför olika typer av projektering inom VS- samt ventilationssystem, kylsystem samt biogassystem. Vi har kunnig personal inom både 2D- och 3D-ritningar och använder oss alltid av de senaste versionerna av AutoCAD i kombination med MagiCAD. 

En viktig del i vårt arbete är att kunden alltid ska få vara med och bestämma hur projekteringen ska gå till. Vi lyssnar väldigt gärna på önskemål eller lösningar från kunden. Hos oss köper kunden en helhetslösning, vilket innebär att vi utför alla former av beräkningar etc. som krävs för att projekteringen ska bli komplett.

Upprättande av ramhandling

Du som beställare kontaktar oss för att få en ramhandling upprättad. Vi gör handlingar för utförandeentreprenader likväl som totalentreprenader och hjälper till att skräddarsy lösningen för just ditt mål.

Injustering

När vi projekterar ett system ingår injusteringsvärden för verifiering. Vi utför även praktiska injusteringar på beställning.

Energiberäkningar

EU har enats om fyra mål som ska vara uppfyllda fram till 2020. Ett av dessa mål är att minska energianvändningen med 20 %. Detta tänker vi naturligtvis på.

Drift- och underhållsinstruktioner

På er begäran tar vi oss tiden att noggrant genomarbeta era drift- och underhållsinstruktioner - allt från stora till små entreprenader.  

Installationssamordning

Vi bistår gärna beställaren med installationssamordning. Våra medarbetare har gått utbildning i BAS P/U vilket innebär att vi kan ta uppdrag som byggarbetsmiljösamordnare för projektering samt utförande.

Projektledning

Vi ombesörjer olika slag av projektledningstjänster och har både projektledare samt projekteringsledare. Kontakta oss för mer information.

Kontrollansvarig enligt PBL 2010:900

Vi har utbildade medarbetare för att vara kontrollansvariga i entreprenader.

Entreprenadbesiktningar

Med många års erfarenhet i ryggen kan vi erbjuda entreprenadbesiktningar - från stora nybyggnationer till små stambyten eller ombyggnationer.

CE-märkning

Vi utför CE-märkning av system på beställning. Kontakta oss gärna för mer information om CE-märkning.

Kontakta oss

Post och besöksadress: Videvägen 8, 641 49 Katrineholm
Tel: 0150-200 33

© Katrineholms Rörproduktion AB          Om cookies | Sitemap