HEM / TJÄNSTER / Entreprenad

Vi är din lokala VS-entreprenör

Står du inför utmaningen att investera i en ny byggnad eller modernisera och bygga om en befintlig fastighet så kontakta oss. Vi är din partner genom processen, från idé till projektering och konstruktion, genom byggfasen med tillhörande installationer till slutbesiktning av en funktionell fastighet.

För oss är varje kund och uppdrag unikt men en stor fördel är att vi genom åren har samlat på oss massor av erfarenhet och ännu fler duktiga medarbetare med rätt kompetens för att bidra till ännu ett framgångsrikt projekt.

Sedan 2018 ingår vi i Sandbäcken-koncernen och kan därigenom erbjuda våra kunder en lokal leverantör med den stora koncernens resurser.

  • Vårt kvalitets- och miljöarbete sker genom att vi arbetar i enlighet med ISO 9001 och 14001.
  • Inom koncernen har vi bland annat tillgång till centrala resurser inom projektutveckling, Inköp, KMA, HR, IT, Finans och Kommunikation som stöd i våra olika projekt.
  • Vi har tillgång till Sandbäckens över 20 VS-bolags resurser och erfarenheter.

Vi har lång erfarenhet av VS-installationer och VS-entreprenader i alla tänkbara miljöer. Sjukhus, skolor, räddningsstationer, köpcentrum, industrifastigheter, bostäder och flerfamiljshus är bara några exempel.

Vår roll varierar där vi vanligen åtar oss totalentreprenader som omfattar både konstruktion och installation av VS-anläggningen, men vi utför även utförandeentreprenader (generalentreprenader).

De senaste åren är vi även en flitigt anlitad partner vid samverkansentreprenader eller vid så kallad partnering. Vid samverkansentreprenader har även vår roll i projektet varierat från att ansvara för ”bara” VS-entreprenaden till att vara installationssamordnare eller ta hand om hela byggprojektet inklusive samtliga tekniska installationer.

Vi hjälper dig med ditt nästa projekt

Kontakta oss

Post och besöksadress: Videvägen 8, 641 49 Katrineholm
Tel: 0150-200 33

© Katrineholms Rörproduktion AB          Om cookies | Sitemap