​Sandbäckens i Västerås breddar verksamheten – välkommen Anders Zetterberg

Publicerad 23 sep 2019

Välkommen Anders Zetterberg

Sandbäckens i Västerås breddar verksamheten och hälsar Anders Zetterberg, ny serviceledare, varmt välkommen till Sandbäckens Rör i Västerås. Anders som har lång och bred erfarenhet kommer senast från egen verksamhet.

- Efterfrågan av våra tjänster är stor och fram till idag har vår kärnverksamhet i huvudsak varit VS-entreprenader och installation/service av fjärrvärmeanläggningar.  Men våra kunder har även efterfrågat VS-service och därför tar vi nu det strategiska steget, att genom Anders, etablera en Serviceverksamhet inom Sandbäckens Rör i Västerås, säger Daniel Johansson, VD.

Serviceverksamheten kommer i första hand vända sig till bostadsägare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Västerås med omnejd.

- Jag ser fram emot att få starta och utveckla ett nytt verksamhetsområde inom Sandbäckens i Västerås. För mig är det viktigt att våra kunder ska känna sig trygga och snabbt få hjälp att lösa sina utmaningar och problem, oavsett vem man är eller hur stort uppdraget är, säger Anders Zetterberg.

Anders tillträdde den 2 september och utgår från Sandbäckens kontor på Ånghammargatan 6-8. Du når Anders på telefon 021-471 72 80 eller anders.zetterberg@sandbackens.se.

För mer information kontakta

Daniel Johansson VD
Sandbäckens Rör i Västerås AB
Telefon: 073-068 42 58
e-post daniel.johansson@sandbackens.se

Kontakta oss

Post och besöksadress: Videvägen 8, 641 49 Katrineholm
Tel: 0150-200 33

© Katrineholms Rörproduktion AB          Om cookies | Sitemap