Sandbäckens Rör i Västerås AB och Nordikon har tecknat ett partneringavtal avseende VVS-installationerna i samband med ombyggnaden av den 18 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Publicerad 21 nov 2019

Sandbäckens utför VVS-installationerna vid ombyggnaden av Byggnad 357 i Västerås

Sandbäckens Rör i Västerås AB och Nordikon har tecknat ett partneringavtal avseende VVS-installationerna i samband med ombyggnaden av Byggnad 357 i Västerås.

Kungsleden driver ett stort spännande omvandlingsprojekt på Finnslätten i Västerås. En del av detta omvandlingsprojekt är byggnad 357 där Sandbäckens Rör i Västerås AB och Nordikon har tecknat ett partneringavtal avseende VVS-installationerna i samband med ombyggnaden av den 18 000 kvadratmeter stora byggnaden.

- Vi är mycket stolta över förtroendet att som partner till Nordikon få leverera samtliga VVS-installationer när byggnaden nu ska anpassas och moderniseras till bland annat kontor, personalutrymmen och laboratorium för tillverkningsindustrin, säger Daniel Johansson, VD, Sandbäckens Rör i Västerås AB.

I Sandbäckens uppdrag ingår bland annat projektering, konstruktion och installation av värme, vatten, sanitet, kyla och medicinska gaser.  Den första hyresgästanpassningen är för SGS DNA (Scandinavian Gene Synthesis), som i dag bedriver sin verksamhet i Köping men har blivit trångbodda och har fattat beslutet att flytta till Västerås. Produkterna som SGS DNA tillverkar används för att spåra infektionssjukdomar och diagnosticera cancersjukdomar. Tillverkningsproceduren ställer mycket höga krav på renhet och ombyggnaden innefattar även att säkerställa ultrarent vatten och ren luft till dom trycksatta laboratoriedelarna. I SGS:s 2800 kvm stora lokal ingår dessutom kontors- och personalutrymmen.

För mer information kontakta

Daniel Johansson
VD

Sandbäckens Rör i Västerås AB
E-post: daniel.johansson@sandbackens.se
Telefon: 073-068 42 58

Kontakta oss

Post och besöksadress: Videvägen 8, 641 49 Katrineholm
Tel: 0150-200 33

© Katrineholms Rörproduktion AB          Om cookies | Sitemap