Publicerad 28 feb 2020

Rickard Gustavsson, ny VD för Sandbäckens Sprinkler Väst AB

Rickard Gustavsson har utsetts till VD för Sandbäckens Sprinkler Väst AB per den 1 mars 2020. Till vice VD och Projektchef har Henrik Lundström utsetts. Rickard efterträder Per Herrlin som startade bolaget 2016 och som nu kvarstår i sin roll som chef för Sandbäckens affärsområde Sprinkler.

Rickard Gustavsson startade sin karriär som elektriker men sadlade om och har de senaste sju åren arbetat som konstruktör och teknisk sakkunnig Sprinkler inom bolag som YIT, Caverion och på Sandbäckens Sprinkler Väst AB. Rickard har varit med sedan bolaget startade 2016 och är i dag ett välkänt ansikte hos såväl kunder som på marknaden. 

- Det är med glädje och stort förtroende jag lämnar över stafett-pinnen till Rickard. Jag är helt övertygad om att han, tillsammans med teamet inom Sandbäckens Sprinkler Väst, kommer att ta bolaget till nästa nivå i deras fortsatta lönsamma tillväxtresa, säger Per Herrlin, Affärsområdeschef Sandbäckens Sprinkler.

I samband med att Rickard tillträder som VD fortsätter Per Herrlin i sin roll som affärsområdeschef för Sandbäckens olika verksamheter inom olika brandskydd såsom vattensprinkler, vattendimma, gassläck och brandlarm.

Affärsområde Sprinkler som är rikstäckande består i dag av fem bolag, Sandbäckens Sprinkler Mitt AB, Sandbäckens Sprinkler Väst AB, Mälar Sprinkler AB, Sprincom AB och Sandbäckens Brandskydd AB.

Totalt omsätter affärsområdet drygt 350 miljoner kronor och sysselsätter cirka 185 medarbetare.

  

För mer information kontakta

Per Herrlin, Affärsområdeschef, Sandbäckens Sprinkler
Telefon: 070-745 62 20
Skicka e-post till Per »

Kontakta oss

Post och besöksadress: Videvägen 8, 641 49 Katrineholm
Tel: 0150-200 33

© Katrineholms Rörproduktion AB          Om cookies | Sitemap